Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu säästää energiaa ja rahaa!

Kaikki myymämme ja asentamamme ilmalämpöpumput on tehty toimimaan Suomen ankarissa olosuhteissa. Ilmalämpöpumppu toimii kaikissa ulkolämpötiloissa ja on luotettava, pitkäikäinen lämmönlähde pohjoisen koteihin. Parasta on se, että voit säästää öljy-tai suorasähkölämmitteisen asuntosi lämmityskuluissa jopa 55 %!

Ilmalämpöpumpun monet käytännön edut:

 • Säästösi lämmityskuluissa alkaa välittömästi, kun ilmalämpöpumppusi on otettu käyttöön.
 • Samalla nousee myös asuntosi arvo. Energiahintojen noustessa kasvaa säästösi samassa suhteessa!
 • Ilmalämpöpumppu puhdistaa sisäilmaa ja viilentää kuumina kesinä, sekä asuntosi, että perheesi voi paremmin.
 • Ilmalämpöpumppu poistaa kosteutta ja vähentää asuntosi homehtumisriskiä.
 • Ilmalämpöpumppu on myös ekologisesti hyvä valinta. Energiankulutus pienentää luonnon kuormitusta.

  Ilmalämpöpumpun toimintaperiaate lyhyesti

  • Ilmalämpöpumppu koostuu kahdesta yksiköstä: sisäyksiköstä ja ulkoyksiköstä. Kompressori tuottaa tarvittavan paineen kierrättämällä yksiköiden välillä kiertävää kylmäainetta.
  • Ulkoyksikössä kylmäaine höyrystetään. Höyrystyessään kylmäaine sitoo tehokkaasti lämpöenergiaa itseensä. Sitten kylmäaine siirretään sisäyksikölle, jossa kylmäaine nesteytetään ja tässä yhteydessä lämpö luovutetaan kylmäaineesta.
  • Hyöty saavutetaan siitä, että tämän koko prosessin pyörittämiseen kuluu ulkolämpötilasta riippuen jopa vain noin viidesosa sähköenergiaa verrattuna siihen minkä laite tuottaa takaisin lämpöenergiana!

    Ilmalämpöpumpun asentaminen

    OPTICOOL Kylmäkonepalvelu tarjoaa hyvin asennetut ja luotettavat ilmalämpöpumput. Ilmalämpöpumput säästävät huomattavia summia lämmityskustannuksia. Säästöjen lisäksi viilennät asuntosi edullisesti kesän helteillä. Ilmalämpöpumput soveltuvat kaikkiin asuntoihin omakotitaloista kerrostalohuoneistoihin.

    Ilmalämpöpumpun avulla pystyt säästämään merkittäviä kustannuksia lämmityskuluissa. Ideaalikohde on suorasähköllä lämmitettävä asunto. Oikein mitoitettuna laite on tehokas lämmittäjä ja samalla saat myös viilennyksen kesähelteillä. Viilennys on erittäin edullista. 100m2 kokoisen kerrostalohuoneiston viilennyskustannukset ovat noin 40€ viilennyskaudella.

    Lämmityskaudella oikein mitoitettu Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu säästää jopa 60% lämmityskustannuksista. Meiltä löydät tunnetut ja luotettavat laitteet ja asennukset suoritamme omalla ammattitaitoisella henkilökunnallamme.

    Ilmalämpöpumpun vuosittaisella huollolla varmistat, että laitteesi toimii myös jatkossa moitteettomasti ja tuo maksimaalisen energiansäästön, sekä säilyy toimintakykyisenä vielä pitkään.

    Pidennä ilmalämpöpumppusi käyttöikää ja lisää sen tehokkuutta oikeilla huoltotoimilla.

    Ota kaikki hyöty irti ilmalämpöpumpustasi käyttämällä sitä oikein. Lue vinkkejä ilmalämpöpumpun oikeanlaisesta käytöstä.